Nieuwe patiënten welkom uit Beigem, Humbeek en gedeeltelijk Grimbergen 1850

Dr. Jacobs Vincent zal nieuwe patiënten aanvaarden die woonachtig zijn te Beigem, Humbeek en gedeeltelijk Grimbergen 1850. Verder helpt hij ook mee de vaste patiënten van Dr Kesteloot.

Voor nieuwe patiënten: voor een afspraak in de nieuwe agenda zal u uw volledige naam en geboortedatum (plus postcode) moeten invullen en de eerste keer wordt ook uw email-adres en GSM nummer gevraagd. Mensen die woonachtig zijn in 1850 sturen best een email ter aanmelding met vermelding van hun adres zodat we kunnen kijken of langdurige opvolging haalbaar is. Gelieve vooraf aan uw eerste afspraak onderstaande vragenlijst ingevuld aan Dr Vincent Jacobs te bezorgen, via mail of in de brievenbus:

Vragenlijst nieuwe patiënt Huisartsenpraktijk Beigem.docx

Opmerking: Dr. Kesteloot heeft een aanhoudende patiëntenstop en neemt geen nieuwe patiënten meer aan. Enkel patiënten met een bestaand GMD (globaal medisch dossier) bij Dr. Kesteloot zullen een afspraak kunnen maken bij haar.

Nieuwe collega Dr Vincent Jacobs

Goed nieuws: vanaf 26 februari 2024 komt Dr Vincent Jacobs mij vervoegen in de praktijk te Beigem en het reeds 3 jaar leegstaande kabinet innemen. Hij zal alle patienten van Dr Kesteloot mee verder helpen en nieuwe patiënten woonachtig te Beigem, Humbeek en gedeeltelijk Grimbergen 1850 .

Hij is afkomstig van Limburg en woont in Grimbergen met zijn vriendin dichtbij de praktijk in Beigem. 

Hij studeerde af als huisarts in 2020 en is al 3 jaar aktief als huisarts in andere praktijken. Daarnaast heeft hij ook een bijkomende opleiding elektrocardiogram en sportgeneeskunde gevolgd aan de KULeuven. Hij is ook aangenomen arts van defensie en politie. 

Ik ben zeker dat hij een grote aanwinst is voor de praktijk en een huisarts voor iedereen, jong tot oud, voor kleine en grote problemen met correcte doorverwijzing waar nodig. 


Deconventionering

Dr Kesteloot en Dr Jacobs  zijn  beiden gedeconventioneerd: dit wil zeggen dat het remgeld voor een consultatie en huisbezoek iets hoger ligt dan de tarieven vastgelegd door de overheid en ziekenfondsen. Een consultatie kost 10 euro en een huisbezoek 20 euro remgeld   . Enkel patienten met een verhoogde tegemoetkoming betalen minder remgeld . 

Sportgeneeskunde

Dr. Kesteloot blijft gespecialiseerd in sportgeneeskunde met extra interesse en bekwaamheid in de orthopedische geneeskunde en infiltraties maar enkel nog voor eigen patienten met GMD bij haar . 

Ook hier worden geen nieuwe patiënten aangenomen.

Vrije woensdagnamiddag

Op woensdagnamiddag is dr. Kesteloot afwezig.


Vanaf 13 uur kan u in geval van dringende medische vragen of afspraken telefonisch contact opnemen met  

Groepspraktijk Meiselaan

Meiselaan 71

1880 Nieuwenrode 

015/712851

Deze praktijk heeft ook uw dossier !